Cruzeiro tot het uiterste tegen Highwaystar

Cruzeiro is zondag tot het uiterste gegaan tegen a.s. Highwaystar in de eerste klasse voetbalcompetitie op Livorno. Cruzeiro keek al vroeg tegen een 0-2 achterstand aan na doelpunten van de speler Gregory (9′) en Aiter Komis (17′). In de 41ste minuut maakte Elwin Wasimin de aansluitingstreffer voor Cruzeiro, hiermee was 2-1 de ruststand. Vier minuten na de spelhervatting verruimde de speler Gregory de voorsprong van Highwaystar naar 3-1, maar in de 67ste minuut bracht Orlando Bree de ploeg van Cruzeiro weer dichterbij: 2-3. Tien minuten later zette Ivanildo Pinas Highwaystar op 4-2, waarna Kevin Amatkasmoeri in de 90ste minuut een derde doelpunt voor Cruzeiro maakte. De eindstand werd 4-3 voor High-waystar. Rayen Ardjopawiro van Cruzeiro weer roodgekleurd.

De uitslagen van de overige wedstrijden zijn als volgt:

HVV-Hindboys 1-1. HVV: Isac Mota Ferreira. Hind-boys: Miquel Hill. Rood was er voor Lauerens Clairens (2x) en Serfeo Aloekoe, beide spelers van Hindboys.

Hindelaya-Interpul 2-2 (0-1). Hindelaya: Ritesh Ramkoe-mar en Rishi Ramnarain. Interpul: Anthony Darson en Ian Laldhari. Rood: Ishaq Barsatie van Interpul.

Tweede klasse: KD 2011-Ca-ravan 2010 3-1 (2-0). KD 2011: Chinoa Pavion en Jerzy Wildeboer (3x). Caravan 2010: Nishal Baktawar.

Sudhar-Jong Hindelaya 8-1 (2-0). Sudhar: Tito Eersteling (2x), Ritesh Ramdin (2x), Marinjo (3x) en Duerengo Vola. Jong Hindelaya: Nitesh Dhanpat.

Programma zondag 12 november: Tweede klasse: 09:30 uur Neta Dell-Jong Jivan Jotie en 11:30 uur Jong Hindelaya. Eerste klasse: 13:30 uur Hindboys-s.v.Welgedacht C; 15:30 uur Interpul-a.s.Highwaystar en 17:30 uur HVV-Cruzeiro.