ROOSVELD HEEFT HET LANG VOLGEHOUDEN

Alven Roosveld die binnenkort officieel vertrekt als woordvoerder van de president, heeft het naar onze mening, heel lang volgehouden op het Kabinet van de President. Wij doen deze uitspraak, aangezien het al geruime tijd overduidelijk was dat op verschillende momenten, veel mensen hem niet lusten. Er was ook duidelijk enkele maanden geleden een lastercampagne tegen hem gestart, waarbij hij werd beschuldigd van verschillende zaken die niet altijd leken te kloppen. In ieder geval kunnen wij stellen, dat er inderdaad strubbelingen zijn ontstaan op de werkvloer en dat Roosveld nu wel degelijk niet meer past op het kabinet.

De man was moe van het vechten met collega’s en had het gevoel, dat hij bewust dwars werd gezeten door mensen die belast waren met interne aangelegenheden. Jammer is het wel, maar wij denken niet, dat dit het einde is van Roosveld en wij moeten niet verrast zijn als wij hem op een andere manier op een meer invloedrijke positie zien terugkomen. De man heeft naar onze mening, goede kwaliteiten en kan wel degelijk op een ander niveau worden ingezet. Het is alleen heel lastig wanneer je denkt dat jij je werk goed doet en andere mensen die heel dicht bij de eerste burger staan, denken dat zij alle wijsheid in pacht hebben en je daardoor structureel ondermijnen.

Zo een werkrelatie is absoluut niet gezond, dus wij geven hem dan ook gelijk dat hij opstapt. De vraag is nu wat er allemaal gebeurt tussen al die zogenaamde Communicatie Units die langs elkaar proberen te functioneren. Inmiddels hebben we los van de CDS, ook CUP (Communicatie Unit President), de vicepresident heeft op zijn beurt ook een eigen communicatieafdeling die draait als een propagandamachine van de ABOP en niet te vergeten het Bureau van de First Lady doet ook haar eigen ding qua communicatie en de verschillende ministeries zoals Defensie, Economische Zaken en BIBIS, hebben ook elk hun communicatiedeskundigen. Dan vragen wij ons af, waarom CDS nog überhaupt nodig is, wanneer al deze instanties hun eigen mensen toch inzetten en dagelijks optimaal communiceren met de media en het volk. Naar onze mening, is het gewoon een werkvloer die werkgelegenheid creëert en daarbij op sommige momenten wordt ingezet als propagandamachine. Keerpunt noemde deze vorm van ‘communicatie’ al voordat het NII heette, geldverspilling en nu zij ook nog beperkt hun werk moeten uitvoeren vanwege alle gestolen materiaal, is het gewoon een lamme vleugel binnen het geheel van de overheid.

More
articles