KOERS OMLAAG? SCHIJN ZAL WAARSCHIJNLIJK SCHIJN BLIJVEN!

(foto: Ivan Summerville)

Vicepresident Brunswijk heeft vorige week luidkeels aangekondigd, dat er maatregelen zullen worden getroffen tegen degenen die aan koersopdrijving doen. Ook zou de koers binnen de kortste keren weer een dalende trend vertonen. Volgens Brunswijk, is de koers ondraaglijk voor de gemeenschap.

Ook had de vicepresident beloofd, persoonlijk langs de cambio’s te gaan, om zo de koers te laten dalen. Velen keek reikhalzend uit naar die bewuste dinsdag, want de nieuwe koning van Paramaribo, had gesproken. En natuurlijk ging de koers even omlaag, echter was het plezier voor korte duur, want binnen een mum van tijd, ging de koers weer richting SRD 28. Het is duidelijk dat dreigende taal en intimidatie, de wisselkoers voor vreemde valuta zeker niet omlaag krijgen. Schijn zal waarschijnlijk schijn blijven! Het geheel werd verergerd toen dezelfde persoon plotseling vond, dat SOL de grote boosdoener is. Deze biedt volgens hem monsterbedragen aan in SRD om aan valuta te komen. Dus weten waar de fout ligt en geen maatregelen willen treffen, is de eigenlijke oorzaak. Waar is de belofte om de koers omlaag te brengen plotseling gebleven?

Loopt niemand meer langs de cambio’s? Men ging zelfs zover door te stellen, dat de cambio’s niet de schuldige zijn in deze abrupte koersstijgingen.

Dus in eerste instantie karaktermoord plegen, om ze vervolgens op te hemelen. Slikt de vicepresident hiermede zijn braaksel in? Of krabbelt hij terug, gezien de belangen van invloedrijke personen in het gedrang komen. Wordt er plotseling niet meer gedacht aan personen die het niet meer zien zitten door de hoge koers? Of is men ze alweer vergeten?

More
articles