NIET ONDANKBAAR, WE WILDEN NIET MEER AFHANKELIJK ZIJN

Date

 Mr. Kolonialisme van de NDP die bij de afgelopen verkiezingen slechts 95 stemmen heeft gekregen, is boos, omdat de kiezers niet op hem hebben gestemd. Hij haalt uit naar Mathoera, die keihard heeft gewerkt om de ogen van het volk te openen, terwijl de NDP bezig was het volk te misleiden. In gesprek met een lokaal dagblad,

Mr. Kolonialisme van de NDP die bij de afgelopen verkiezingen slechts 95 stemmen heeft gekregen, is boos, omdat de kiezers niet op hem hebben gestemd.

Hij haalt uit naar Mathoera, die keihard heeft gewerkt om de ogen van het volk te openen, terwijl de NDP bezig was het volk te misleiden. In gesprek met een lokaal dagblad, zei hij dat hij niet teleurgesteld was, maar zijn uitlatingen naar de kiezers en Mathoera, spreken boekdelen. Hij haalde aan, dat er elke dag tientallen mensen bij hem op kantoor kwamen voor hulp en dat ze toch niet op hem hebben gestemd. Bij wie moesten deze mensen anders gaan? De NDP heeft dit land in grote problemen gebracht, maar heeft telkens ontkent dat er een crisis of armoede is. Altijd werd gezegd dat het goed komt. Bij wie moeten de mensen dan gaan? Je zegt dat het goed gaat, dus je zult wel in staat zijn de problemen op te lossen.

En dat is gebeurd. De paarse parlementariërs zaten in het machtscentrum en hadden vrij toegang tot alle pakketten. Niet NDP’ers werden geboycot. Naar wie wilde mr. Kolonialisme dan dat deze wanhopige mensen moesten gaan?

Als hij het zo erg vindt dat hij keihard heeft gewerkt, maar dat mensen toch niet op hem hebben gestemd, moet hij weten dat hij op de eerste plaats onderdeel is van de crisis waarin het land nu zit. Het volk wil niet verder gaan met dit beleid en heeft dat duidelijk laten merken. Een bekende kwaal van de regering, namelijk het voortdurend recht praten wat krom is, heeft het volk afgestraft. Mr. Kolonialisme vroeg zich af wat Mathoera in dit land heeft gedaan voor mensen om zoveel stemmen te behalen, terwijl hij bijna niets krijgt. Is hij misschein jaloers op Mathoera? Mathoera heeft de ogen van het volk geopend. Zij heeft ervoor gezorgd dat de wandaden van ministers en loyalisten aan het licht gebracht werden en niet bedekt werden door de mantel der liefde, terwijl het volk pinaart. Zij heeft geen personen beschermd die een scheve schaats hebben gereden. Er is meer, maar laat mr. Kolonialisme zich gaan bezinnen en afvragen als hij wel echt voor het volk heeft gewerkt.

More
articles