June 27, 2020


KPA-voertuig veroorzaakt kettingbotsing op Wijdenboschburg


June 27, 2020

Een voertuig van het Korps Penitentiaire Ambtenaren (KPA), veroorzaakte gisteren een kettingbotsing op de Jules Wijdenboschburg, waarbij meer dan tien auto’s betrokken zijn geraakt. Ooggetuigen zeiden, dat de remmen van het voertuig het zouden hebben begeven, waardoor de chauffeur de controle over het stuur verloor. Naar wij vernemen, hebben de inzittenden van verschillende voertuigen lichamelijk letsel opgelopen. Een zwangere vrouw werd vervoerd naar de Spoedeisende Hulp, omdat ze haar kindje nadat zij een slag kreeg, niet meer voelde bewegen. De auto’s die betrokken waren bij de kettingbotsing, hebben behoorlijke materiële schade opgelopen, sommige zijn total loss. De kettingbotsing veroorzaakte aan beide kanten van de brug, enorme files.

Dagblad DE WEST,

Dagblad uit en voor Suriname ,

Paramaribo, Suriname

Mr. J.C. De Miranda Street, Paramaribo # 2-6

+(597) 471249