April 25, 2020


GENOEG VAN DE NDP


April 25, 2020

Volgens André Misiekaba, ondervoorzitter van de NDP zal de partij vriend en vijand verrassen. Het resultaat van het werk dat de NDP heeft verricht, is in de afgelopen jaren zal volgens hem niet uitgebleven. Hij verwacht minimaal 26 zetels en zelfs meer dan 30, als de prijzen in de winkels weer dalen. Niemand kan ontkennen dat de NDP heeft gewerkt, maar wat is de werkelijkheid, na afloop van al het werk dat ze zogenaamd verzet heeft. In Keerpunt hebben wij meerdere keren gezegd dat het bouwen van mooie wegen en bruggen geen nut heeft, als het volk straks niet instaat zal zijn benzine voor hun auto te tanken om over deze mooie wegen te kunnen rijden. Wat voor zin heeft lopen op een mooie betegelde weg, als het geld in jouw zak geen waarde heeft en je met veel gedevalueerd geld weinig kan kopen? Wat voor zin heeft een gratis medische voorziening, als je toch geen medicijnen kan krijgen? Wat voor zin heeft het als veel mensen geholpen zijn aan een baan bij de overheid als ze straks weinig kunnen kopen met hun geld. Natuurlijk zullen veel NDP’ers het grotere plaatje niet begrijpen. Een onstabiele economie of een die aan diggelen is geslagen, is het grootste probleem van een land. Dan hebben we niets aan al die mooie projecten. Maar velen zien het niet in en prijzen de regering de lucht in, doen hun ogen dicht voor het slechte en blijven de regering aldoor ondersteunen. Terecht heeft een deskundige gezegd, dat de NDP’ers lijden aan verstandsverbijstering en dat domme mensen in de meerderheid zijn. Die domme mensen zijn zeker veel meer in de aanhang van de NDP, vandaar dat al het slechte van deze regering wordt toegejuicht en goedgepraat. Anders dan dat, zou iedereen met een gezond verstand, toegeven dat deze regering daadwerkelijk veel werk heeft neergezet, maar gefaald heeft om het allerbelangrijkste te realiseren. Dat is een stabiele economie. We hebben daarom genoeg van de NDP die door haar financieel wanbeleid, corruptie en diefstal van de valuta kasreserve, ons land in een positie heeft geduwd, waarbij de wisselkoersen uit de pan zijn gevlogen. Winkelprijzen blijven alsmaar stijgen, terwijl ons land een junkstatus heeft gekregen van verschillende ratingbureaus. We hebben ECHT genoeg van de NDP.

Dagblad DE WEST,

Dagblad uit en voor Suriname ,

Paramaribo, Suriname

Mr. J.C. De Miranda Street, Paramaribo # 2-6

+(597) 471249