Autohandelaren werken niet mee, wat nu?

Ondanks de afkondiging van de wet valutaverkeer, hanteren autohandelaren nog steeds hun eigen hogere koers voor degenen die hun auto wensen af te lossen. Zelf een bekende autohandelaar die een goede zakenvriend is van onze president gaat niet akkoord en werkt niet mee aan deze wet. Is dit al duidelijk dat deze wet niet realistisch is en ook niet zal werken? Of hebben we te doen met handelaren die onder en boven de wet staan? De vraag is, wie zal durven optreden tegen deze groep, gezien er een wet is en de controle op de naleving dient te geschieden.

Waar is Amzaadje die deze groep durfde uitdagen en ze nog roze maffia’s noemde? Hoe roze zal hij niet zijn geworden, daar hij doorheeft dat zijn initiatiefwet niet werkt en hij uitgelachen wordt. Economen hadden hiervoor gewaarschuwd en tientallen keren aangegeven, dat een wet geen leidraad vormt tot een koersdaling, maar door vraag en aanbod totstand komt. Er is nog altijd een enorme vraag naar valuta, en een enorm tekort. Zo erg zelfs dat een betrouwbare bank als “Godo” niet langer in staat is valuta van de rekeninghouders uit te keren. Keerpunt vraagt zich alleen af, wat nu? Intussen is door de Procureur Generaal de bevestiging gekomen van diefstal van de kasreserve. Zullen er mensen de bak in gaan? Moet het volk, slechts genoegen nemen met een bevestiging?

Het ergste in deze zaak is, dat geen van de 26 leden een concreet antwoord heeft voor mensen die hun auto wensen af te lossen tegen de bank koers. Iedereen die loopt maar te schreeuwen dat ze niet moeten betalen op basis van de koers van de autohandelaar. Nou ja, als je niet aflost word je morgen voor schut gezet als je voertuig wordt weggesleept als gevolg achterstallige betaling. Deze 26 gasten in DNA genieten allemaal van overheidsmiddelen en hebben reeds hun gedekte dollars, wie denken ze eigenlijk voor de gek te houden?

More
articles