June 29, 2019


Talentenshow Youth Voice is terug


June 29, 2019

De talentenshow van de nationale zender STVS wordt dit jaar, na een onderbreking van vijf jaar, weer gehouden. De audities worden op 12,13 en 14 juli in de grote studio van de STVS gehouden en de voorrondes worden in september gehouden. De grote finale van Youth Voice 2019 vindt plaats in oktober in de Anthony Nesty Sporthal. De laatste Youth Voice werd in 2015 gehouden, werd gewonnen door Kennia Domini. Chemelda Dielingen eindigde op de tweede plaats en Tannisha Spa werd derde. Youth Voice is een zangprogramma specifiek bedoeld om jongeren in de vakantie de mogelijkheid te bieden om mee te doen aan een creatief en ontspannen muziekprogramma.

Dagblad DE WEST,

Dagblad uit en voor Suriname ,

Paramaribo, Suriname

Mr. J.C. De Miranda Street, Paramaribo # 2-6

+(597) 471249