June 15, 2019


Behoefte aan meer meetings muziekindustrie


June 15, 2019

Er is een grote behoefte aan bijeenkomsten van de belanghebbenden in de lokale muziekindustrie. Dit kwam naar voren bij het ‘Ask Me Anything’-event van de Nederlandse muziekentrepreneur van Surinaamse afkomst, Olga Heijns. Aanwezig waren niet alleen platenlabeleigenaren en artiestenmanagers, waaronder Promarman, Music Steroidz, maar ook de Dj’s  C Futego en Jerry Jay, begeleiders, artiesten en producenten. Naast het delen van elkaars ervaringen, werd ook van gedachten gewisseld over zaken als muziekauteursrechten. Ook het gebruik van Facebook, Twitter en Instagram. Facebook bijvoorbeeld kan ook het beste worden ingezet voor promotie van de artiest, zijn muziek, optredens en alles daaromheen. Twitter kan ook gebruiken om meer fans te werven. Olga heeft ook veel  geleerd uit het ‘Ask Me Anything’ event. Ze heeft zo zegt zij, meer ideeën opgedaan over zaken waarmee zij eventueel aan de slag kan gaan. Olga hoopt hiermee een aanzet te hebben gegeven tot meer samenwerkingen in de business.

Dagblad DE WEST,

Dagblad uit en voor Suriname ,

Paramaribo, Suriname

Mr. J.C. De Miranda Street, Paramaribo # 2-6

+(597) 471249