Jörgen Raymann brengt ‘Schudden aan die boom’ naar Suriname

Date

Cabaretier Jörgen Raymann gaat zijn voorstelling ‘Schudden aan die boom’ naar Suriname brengen. De opvoeringen zullen van 27 tot en met 30 december plaatsvinden. Suriname krijgt in het voorprogramma een voorproefje te zien van zijn nieuwste voorstelling ‘Doorslikken’, die in 2020 in de Nederlandse theaters te zien is. 

Cabaretier Jörgen Raymann gaat zijn voorstelling ‘Schudden aan die boom’ naar Suriname brengen. De opvoeringen zullen van 27 tot en met 30 december plaatsvinden. Suriname krijgt in het voorprogramma een voorproefje te zien van zijn nieuwste voorstelling ‘Doorslikken’, die in 2020 in de Nederlandse theaters te zien is.  Jörgen Raymann sloot  in april zijn theatertour ‘Schudden aan die boom’ in Nederland af. Volgens Raymann is ‘Doorslikken’ een vervolg op zijn eerdere succesvolle show ‘Even Slikken’ uit 2000. In 2020, twintig jaar later, keren ook Tante Es, Achmed, Edsel, Latifa, Reguillo en Mister Lasmibalsingh terug op het podium.

More
articles