March 6, 2019


Tweetal ingesloten voor overval woning parlementariër


March 6, 2019

Het Arrestatie Team (AT) heeft in de vroege ochtend van dinsdag 5 maart, Crano W. (28) alias Baby Police en zijn kompaan Roland T. (32), aangehouden op verdenking van gekwalificeerde diefstal. Beiden zijn in verzekering gesteld. Romario Ch. (28) en Valencia P. (28) die ook waren aangehouden, zijn na hun voorgeleiding heengezonden. Op de verdachte Roland T. is een gestolen mobiele telefoontoestel gevonden. Crano W. en Roland T. worden ervan verdacht in de vroege ochtend van zaterdag 2 maart betrokken te zijn geweest bij de overval in de woning van parlementariër D.V. De criminelen hebben onder andere zaktelefoons en een geldbedrag buitgemaakt. De verdachten zijn in beeld gebracht door de afdeling Kapitale Delicten waarna zij door leden van het AT zijn aangehouden.