February 23, 2019


RUSSEN IN AMERIKA


February 23, 2019

De regering is van plan de visumplicht voor Russische staatsburgers af te schaffen. Met haar meerderheid in het parlement, zal deze overeenkomst met Moskou zo goed als zeker goedgekeurd worden. Surinamers zullen naar onze mening, amper reizen naar Rusland, dat veelbesproken is in de wereld, maar het vormt desondanks echt geen trekpleister voor Surinamers. Zelf hebben Surinamers het al heel moeilijk om het hoofd boven water te houden, dus reizen naar Rusland zal er echt niet bij zijn. Maar voor de Russen is dit een grote kans om wederom te infiltreren in de achtertuin van de Verenigde Staten, VS. Zuid-Amerika staat bekend als de achtertuin van de VS en wordt ook zo door Washington gezien. Big Brother is watching us, zo als zo vaak wordt gesteld en zal zeker niet blij zijn met deze bilaterale overeenkomst. De Russen staan erom bekend hun invloed wereldomvattend te willen verbreden en ook tot alles in staat te zijn. Wat wil onze regering met deze Russen? Suriname heeft amper materiaal om de veiligheid van zijn burgers te kunnen waarborgen. Het in bedwang houden van de Russische infiltratie en de daarmee gepaard gaande maffia, wordt als onoverbrugbaar gezien. In Zuid-Amerika proberen de Russen al geruime tijd door te dringen en het is ze gelukt deze regering Bouterse, die ondoordacht besluiten neemt zover te krijgen, vooral omdat ze alleen denkt aan overleven, al moet dat met lieden uit een schurkenstaat. Het is voor hen een uitweg met Putin in zee te gaan en Russen visumvrij ons land binnen te laten komen. Het laatste wat wij willen is dat mensen op mysterieuze wijze komen te overlijden, zoals bij de aanslagen met nucleair gif door Russische geheimagenten. Het is nog slechts een kwestie van tijd, dan is er ook een Russische ambassade. De regering is gewaarschuwd hiervoor. Suriname moet niet vergeten dat onze buurlanden, Brazilië, Guyana en Frans-Guyana, absoluut niet staan te popelen om de Russen binnen te laten. De enige landen die Rusland nu omarmen, zijn Venezuela dat daar voordeel bij heeft en Cuba. Misschien denkt Bouterse ook persoonlijke beveiliging te krijgen, net als zijn  boezemvriend Maduro, aangezien Bouterse dezelfde heilloze weg aan het bewandelen is.