Actievoerder Siebrano Pique nu bij NPS

Tijdens de bestuursverkiezingen van de afdeling Para van de Nationale Partij Suriname (NPS), die gisteren gehouden zijn, heeft Siebrano Pique zich aangemeld bij de NPS om stemmen te winnen voor de verkiezingen van 2020.
Pique haalde tijdens de volksprotesten die vorig jaar gehouden zijn, fel uit naar het beleid van de regering. Hij zegt dat veel partijen, onder andere de ABOP, VHP en NDP, hem benaderd hebben. De enige partij die hem niet benaderd heeft, is de NPS. Toch heeft hij voor deze partij gekozen. “Deze stap komt uit mijn hart om mij aan te sluiten bij de NPS, de partij heeft van alle politieke partijen nog acht schone vingers. Het is dus gratis en erg gemakkelijk om propaganda te maken voor deze partij. Bij vele andere partijen moet je dingen zeggen of doen die indruisen tegen jouw waarheid of realiteit.”
Pique vertelt dat er veel moet veranderen in Para. Er heerst werkloosheid onder jongeren, er zijn bewoners die leven van de pakketten van de overheid, parastatale bedrijven die gerund worden door mensen van de stad en er zijn leerkrachten die extra brood meenemen, omdat sommige kinderen zonder brood op school komen. Volgens Pique is alleen de NPS in staat om verandering te brengen in Para. De partij verdient volgens hem een betere plek dan waarop zij gepositioneerd is. Hij zal zich sterk maken om de NPS’ers in Para terug te brengen naar huis. Hij drukte de aanwezigen op het hart om ervoor te zorgen dat op de volgende meeting alle leden aanwezig zijn.

More
articles