WBC klopt Voorwaarts

WBC is gisteravond bij de voortzetting van de SVB/Telesur Eerste Divisie competitie in het André Kamperveen Stadion met 4-1 te sterk geweest voor Voorwaarts. De ruststand in deze ontmoeting was 1-0 door een treffer van Davi Da Silva in de 19e minuut. In de 60ste minuut bracht Toshiro Homoet Voorwaarts langszijn: 1-1. Echter nam WBC vijf minute later afstand via Gio-vanni Drenthe, waarna Leandro  Da Silva in de 75ste minuut voor de 3-1 zorgde. Gillian Maatrijk deed het duel 11 minuten later op slot: 4-1.

Door de overwinning stijgt WBC met 9 punten uit 5 wedstrijden van de ne-gende plaats naar de zevende plek. De ploeg won in vierde speelronde met 3-1 van Botopasi.

De competitie wordt op vrijdag 21 de-cember voortgezet met het duel tus-sen Nishan’42 en Inter Moengo Tapoe om 20:00 uur in het Dr.Ir.Franklin Es-sed Stadion. Zaterdag 22 december: 16:30 uur: Botopasi-SV Notch (Ronnie Brunswijk Stadion); Broki-Santos (Mgr. Aloysius Zichem Sportcentrum); PVV-West United (André Kamperveen Sta-dion) en 19:00 uur Robinhood-ACo-conut (Dr.Ir.Franklin Essed Stadion). Zondag 23 december: 18:00 uur Transvaal-Leo Victor (Dr.Ir.Franklin Essed Stadion).

In de Tweede Divisie nemen Happy Boys en Bintang Lair het vandaag om 20:00 uur tegen elkaar op in het André Kamperveen Stadion.