December 4, 2018


ZV Mengao haalt uit tegen Styx (11-2)


December 4, 2018

ZV Mengao heeft in de eerste wedstrijd van de best-of-three finaleserie van de Djojo Bedrijvengroep hoofdklasse futsalplay-offs ruim uitgehaald tegen titelverdediger Styx. Mengao wees de meervouwdig landskampioen met maar liefst 11-2 terug en nam zodoende een 1-0 voorsprong in de serie.

Mengao plaatste zich via de herkansing voor de finale, nadat Styx in de voorronde met een 2-1 seriezege de betere was en zich daarmee als eerste finalist had geplaatst. In de herkansing rekende Men-gao in twee wedstrijden af met FCB.

In de eerste klasse nam Styx/MN Car Center een 1-0 voorsprong in de finaleserie tegen ZVV Kismet door game 1 met 2-1 te winnen.

FC Fire Fighters leidt de best-of-three finaleserie van de tweede klasse ook met 1-0. De ploeg won het eerste treffen gisteren met 2-1.