November 30, 2018


Mengao en Brodas naar futsalfinale


November 30, 2018

De ploegen van ZV Mengao en SV Brodas hebben zich gisteren geplaatst voor de finale in respectievelijk de hoofdklasse en tweede klasse van de Djojo Bedrijvengroep Futsalplayoffs 2018. ZV Mengao, die door titelverdediger Styx naar de herkansing werd verwezen, won gisteren ook de tweede partij tegen FCB. Het werd 9-4. ZV Mengao, die de eerste partij dinsdag met 8-4 won, staat in de eindstrijd wederom tegen Styx. Het wordt een herhaling van de finale van vorig seizoen, welke Styx met 2-0 won. Ook in 2016 stonden beide teams tegenover elkaar in de voorronde en de finale met Styx als uiteindelijke winnaar.

SV Brodas plaatste zich voor de finale van de tweede klasse door Parkeer-boys ook in de tweede partij van de herkansing te verslaan. Na de 2-1 in het eerste treffen, werd het gisteren 4-0. SV Brodas neemt het in de finale op tegen FC Fire Fighters, die zich als eerste finalist had geplaatst en Brodas naar de herkansing had verwezen.

In de herkansing van de eerste klasse trok ZVV Kis-met de seriestand tegen FCB 2 gelijk: 1-1. ZVV Kismet won het tweede duel gisteren met 7-1. FCB 2 had game 1 dinsdag met 4-3 gewonnen. De winnaar van deze serie treft in de finale Styx/MN Car Center.