November 29, 2018


Palmboys zet Trekkers drie koppels te kijk


November 29, 2018

Palmboys heeft dinsdagavond voor een heuze stunt gezorgd door met drie koppel ruim van Trekkers te winnen in de FA 2 Rum bekercompetitie van de Surinaamse Troefcall Bond (STcB).

Trekkers, die met vier koppels voltallig was, moest met 74-92 eraan geloven. Palmboys deelde de lakens uit en nam in de eerste ronde marge van 2 punten. In de tweede fase nam Trekkers een voorsprong van 6 punten. In de derde ronde gaf het Palmboys-koppel Rawi Doebar/Bryan Harper een baunie aan Gerold Cruden en Wim Pooters van Trekkers. Hierdoor nam Palmboys een 12 punten voorsprong die in de vierde ronde werd uitgebreid naar 18 punten. Doebar en Har-per hadden met 53 punten de hoogste score bij Palm-boys. Bij Trekkers waren dat Maikel Hek en Ruben Flier met 22 punten.

Toppers won in een spannende wedstrijd met 1 punt verschil van Shaktie: 75-74.

Shaktie nam in de eerste ronde een voorsprong van drie punten, maar in de tweede ronde was het Toppers dat met negen punten verschil leidde en later met 16 punten. Echter kwam Shaktie sterk terug en won de laatste ronde met 25-10.

Zij kwamen desondanks 1 punten te kort voor een gelijkspel. Hoogste score: Toppers: Marlon Reding/ Hendrik Soerokromo 21 punten. Shaktie: Radjen Chawhari/Ashok Roman 26 punten.

Kolibrie won ruim van Jai Gandhi: 94-64. Jai Gandhi had in de eerste fase een marge van tien punten. Kolibrie herstelde zich, won de overige drie rondes ruim en bouwde een voorsprong van 30 punten op. Hoogste score: Kolibrie: Jules Keerveld/Armand Dewkindan en Arnold Oron/Eugéne Coupain beide met 25 punten.

Jai Gandhi: Kisoorkumar Beharie/Sameer Krishnasing 27 punten.

Vanavond zijn de laatste groepswedstrijden in groep A en B, te weten: Formula-Mahaan; Toppers-Pinto Boys; BSamboys-Kolibrie en Jai Gandhi-Trekkers.

Stand in poule A:

1.Toppers            6 punt

2.Pintoboys        4 punt

3.Formula            2 punt

4.Mahaan            2 punt

  1. Shaktie 2 punt

Stand poule B:

1.Kolibrie             6 punt

2.Jai Gandhi        4 punt

3.Trekkers           2 punt

4.BSamboys       2 punt

5.Palmboys         2 punt