November 28, 2018


ZV Mengao zet eerste stap naar finale


November 28, 2018

Door de eerste partij van de best-of-three herkansings-serie tegen FCB met 8-4 te winnen, heeft ZV Mengao gisteren een eerste stap gezet naar de hoofdklasse futsalfinale. ZV Mengao werd zondag voor het tweede jaar op rij door Styx/KG naar de herkansing verwezen. Styx plaatste zich als eerste finalist door de voorronde serie met 2-1 te winnen, dit na een 1-0 voorsprong voor Mengao. FCB rekende in zijn serie af met ZV All Stars, die de hoofdklasse playoffs daarmee als vierde eindigt.

In de eerste klasse nam FCB 2 een 1-0 voorsprong in de herkansing tegen ZVV Kismet. FCB 2 won de eerste partij gisteren met 4-3. De winnaar komt in de finale uit tegen Styx/MN Car Center, die in de voorronde FCB 2 versloeg. ZVV Kismet elimineerde Djogo 2000.

De herkansingsserie in de tweede klasse gaat tussen Parkeerboys en SV Brodas. De laatstgenoemde won gisteravond het eerste treffen met 2-1. De winnaar van deze serie komt in de finale uit tegen Zwaluw’96, dat in de voorronde van Parkeerboys won. SV Brodas versloeg FC Fire Fighters.