NPS-voorzitter vraagt alertheid voor verraders

NPS-partijvoorzitter Gregory Rusland, zegt ervan overtuigd te zijn dat de NPS de enige partij is, die op een verantwoorde manier het land kan besturen en die de heersende problemen kan oplossen. Gezien de ontwikkelingen de afgelopen dagen, is het volgens Rusland goed om alert te zijn, omdat mensen wanneer het ze goed uitkomt en denken dat ze een deel van de koek binnen kunnen halen, zij tot alles in staat zijn. Zij zijn, aldus Rusland, zelfs in staat om verraad te plegen naar partners en vrienden toe die hun jarenlang ondersteuning hebben gegeven.
De partijvoorzitter drukt de NPS’ers op het hart om ervoor te zorgen dat wat er ook op hun pad komt, zij de principes van de partij hoog houden en verantwoord bezig blijven. “We zullen een belangrijke rol moeten vervullen in het herstel van de situatie waarin het land verkeert.” Rusland voerde aan dat er grote taken liggen op de schouders van de partij. Echter zal de NPS de uitdagingen niet uit de weg gaan. De partij is er klaar voor om het volk de komende periode te benaderen en uit te leggen wat het verschil is tussen een regering onder leiding van de NPS en de regering van welke partij dan ook.
De voorzitter zegt diep teleurgesteld te zijn in de regering als gekeken wordt naar de grote schulden en uitgaven die het land heeft. De regering neemt leningen om de eindjes aan elkaar te kunnen knopen. “Praat je over leningen, was de schuld tijdens de regering-Venetiaan iets meer dan SRD 3 miljard, terwijl de schuld van vandaag meer dan SRD 18 miljard is in zeven jaren tijd. Toch maakt de huidige regering nu al plannen voor 2019 om meer dan SRD 7 miljard te lenen. Voor eind 2019, zal de schuld stijgen naar SRD 25 miljard.”
De NPS-leiding zegt tevreden te zijn met de beweging van de partij en haar structuren. De partij zal ervoor zorgen dat de boodschap van de NPS goed overgebracht wordt om zo het volk ervan te overtuigen dat de NPS de toekomst is en niet al die nieuwe partijen die er alles aan doen om aan de macht te komen. De NPS kent haar verantwoordelijkheden en zal zich niet laten afleiden en zal zich blijven inzetten. Volgens de NPS is daarom 25 november een goed moment om rustig te evalueren en na te gaan waar wij staan als samenleving, want zeker 70 procent van de samenleving beseft dat dit niet de situatie is die zij verdient. ‘’Uiteraard heeft het volk het besluit in handen’’, aldus de NPS.

door Kimberley Fräser

 

More
articles