November 25, 2018


FOUT PARKEREN


November 25, 2018

Fout parkeren op en langs het Onafhankelijkheidsplein, een fenomeen van de laatste jaren, waar het verkeer vaak genoeg hinder van ondervindt, omdat de doorstroom van het verkeer belemmerd wordt. Ook op het trottoir wordt er naar hartenlust geparkeerd. Parkeer- en stopverboden worden straal genegeerd door de automobilisten. De politie wil hier nu hard tegen optreden en is aangevangen met het wegslepen van voertuigen. De vraag die gelijk rijst, is of dit wel de juiste oplossing is van het parkeervraagstuk. Er zijn veel te veel auto’s op de openbare weg en veel te weinig parkeerplaatsen. Voor het laatste zullen wel oplossingen gezocht moeten worden, anders zal men toch fout blijven parkeren. Misschien moeten we in de toekomst toch gaan denken aan grote parkeergarages op locaties die niet verafgelegen zijn van de werkplek.