November 21, 2018


Trekkers wint knap met drie koppels van BSamboys


November 21, 2018

Trekkers heeft het dinsdagavond gepresteerd om met drie koppels van BSam-boys te winnen in het bekertoernooi van de FA2 Rum troefcallcompetitie.

Het lukte daarmee na jaren weer een team om een hele wedstrijd met 3 koppels te spelen. Aangezien Trekkers met drie koppels speelde moesten er 32 punten worden ingeleverd. Toch lukte het de ploeg elke ronde met 1 punt voorsprong af te sluiten en deze marge tot het einde te behouden.

Trekkers zegevierde met 76-75. Hoogste score: Trekkers: Henri Inderson/ Lesley Linger 34 punten. BSamboys: Dhanradj Ramlal/Soerdjpersad Ramlal 22 punten.

Formula verloor pijnlijk van van Shaktie met 76-79. Shaktie nam in de eerste ronde de leiding met een voorsprong van 6 punten en vergrootte de marge in de derde fase naar 11 punten. In de vierde ronde kwam Formula sterk terug.

Twee tafels wonnen met 9-2 en 1 tafel verloor met 2-9, hetgeen betekende dat de laatste tafel de beslissing moest brengen. Met nog 1 set te spelen leidde het Formula-koppel met 6-0. Echter in de laatste set kregen zij een kap, wonnen met 6-5 waardoor de overwinning toch naar Shaktie ging. Shaktie: Ashwin Soekhai/Max Soekhai 24 punten. Formula: Wendel Grant/ Amrish Balkaran 24 punten.

Toppers won verdiend van Mahaan: 92-77. Toppers: Roy Graanoogst/Delano Watson 26 punten. Mahaan: Jamilla Idu/Marciano Sas-tro 28 punten.

Jai Ghandi won in een heel spannende wedstrijd met 77-69 van Palmboys. De hoogste bij Jai Gandhi was voor de gebroeders N. en S. Krisnasingh en de gebroeders K. en O. Beharie. Bij Palmboys: Marciano Tjon A Len/Shatish Bhagwandien 26 punten.

Programma donderdag

22 november:

Kampoe-Olaria

Victorie-‘t Hofje

Palmboys-Trekkers

Ekta-Openbaar Groen