November 17, 2018


WIST U DAT?


November 17, 2018

Bepaalde groentesoorten en vruchten niet meer te verkrijgen zijn onder de Centrale Markt,  maar wel ‘zangers’ en corruptelingen.

Je nu geen vliegers meer mag oplaten boven de woning van hooggeplaatsten, anders loop je de kans opgepakt te worden net als de drone bestuurders.

Dit riekt naar nog een kleine vorm van dictatuur.

Er hoogstwaarschijnlijk olie wordt gesmokkeld vanuit Venezuela en er niet of nauwelijks belasting daarover betaald wordt, terwijl de eerlijke burger wel zijn of haar belasting moet betalen (over corruptie gesproken). Niets blijft geheim.

Binnen de paarse club er grote onenigheid bestaat onder de leden en velen van hen last hebben van paarse plekken vanwege de bedreigingen van Brammetje.

Ook de klikspaan heeft het niet gemakkelijk als leider van die club, die hun baas vergelijkt met een poppenkast door hen veroorzaakt.

Door uw verstand niet goed te gebruiken in 2020, u niet meer zult weten wat deze jongens en meisjes van paars ons hebben aangedaan. Gelukkig weet u het ook weer en ik wens u een prettige nachtrust toe in het weekend.

 

Een bezorgde Keerpunt fan