Zaterdag topper Bintang Lair-KD

In de Tweede Divisie van de SVB staat aanstaande zaterdag de topper tussen Bintang Lair en KD op het programma. De ploegen treffen elkaar om 16:30 uur in het André Kamper-veen Stadion. Zowel promovendus Bintang Lair als KD is na twee speelronden ongeslagen. De eerstegenoemde is vanwege een beter doelsaldo koploper. Bintang Lair heeft 8 doelpunten voor en twee tegen, terwijl dat voor KD respectievelijk 4 om 1 is. Bintang Lair heeft voor de wedstrijd van zaterdag een goede generale gekend in de tweede speelronde. Jong Aurora werd namelijk makelijk met 5-1 opzij gezet, dit na een 1-0 ruststand. Melvin Valies (2x), Vangelinno Sastro-medjo. Diego Stuger en Alberto Wirjosemito scoorden voor Bintang Lair. Rocky Paulus deed dat voor Jong Aurora.

Na twee speelrondes is Valies topscorer met drie doelpunten, gevolgd door Severino Emanuels met twee treffers.

KD had het iets moeilijker tegen de andere promovendus Real Moengo Tapoe. Het werd 1-0 na een 0-0 rustscore. Shaggy Kent vond het net voor KD.

Promovendus Juniors speelde 1-1 tegen Slee Jr., een score die als vóór de rust was bereikt.

Flamingo, eveneens promovendus, wees Deva Bous met 2-1 terug. Flamingo kwam terug van een 0-1 achterstand bij de rust.

Op zaterdag nemen ook Tahiti en Flamingo het tegen elkaar op. Verder kruisen Juniors en Happy Boys de degens op Lelydorp. Op zondag staan Real Moengo Tapoe en Jong Aurora tegenover elkaar in het Ronnie Brunswijk Stadion.

Alle wedstrijden vangen aan om 16:30 uur. Slee Jr. is vrij.