Olietanker in brand gevlogen

Een olietanker van Roy Boedhoe Enterprises (RBE) is hedenmorgen in brand gevlogen. Dit gebeurde aan de Oost-Westverbinding ter hoogte van kilometer 66. De afdeling Public Relations van het Korps Politie Suriname (KPS) zegt tegenover De West, dat de politie te Saramacca vanmorgen de melding heeft gehad dat een olietanker in brand is gevlogen.

De politie trof ter plaatse de bestuurder van de olietanker aan. Hij verklaarde dat hij vanuit Paramaribo richting Nickerie reed, toen ter hoogte van kilometer 66, de olietanker omkantelde. Hij sprong uit de olietanker en heeft hierdoor schaafverwondingen opgelopen. De bestuurder is naar de RGD-poli te Calcutta vervoerd voor medische behandeling. Het Korps Brandweer Suriname heeft de brand intussen geblust.

RBE-directeur Roy Boedhoe zegt dat de olietanker is gekanteld doordat een van de banden aan de rechtervoorzijde is geklapt.

Hij geeft aan dat hij intussen met de bestuurder, die voor behandeling op de EHBO is, heeft gesproken. Boedhoe weet nog niet hoe groot de schade is. Hij is in ieder geval blij dat de bestuurder geen ernstige verwondingen heeft opgelopen.

-door Johannes Damodar Patak-

More
articles