GODO maakt reizen aantrekkelijker voor klanten

De Coöperatieve Spaar- en Krediet Bank Godo, maakt reizen naar het binnen- en buitenland aantrekkelijker voor haar klanten. De bank faciliteert vanaf vandaag de reisorganisatie Does Travel & Cadushi Tours bij het aanbieden van reizen. Er wordt in dit verband gesproken over ‘Godo en reizen’. Volgens de HRM-manager van Godo, Henna Bendanon, is er een selectieve groep Surinamers die regelmatig een reis maakt. Veel mensen werken alleen maar. Zij willen wel, maar gaan of kunnen niet op vakantie. Met deze samenwerking biedt Godo ook aan deze mensen en aan seniorenburgers, de mogelijkheid om op reis te gaan. Michael Frijmersum, supervisor Does Travel & Cadushi Tours, geeft aan dat de reisorganisatie bewust heft gekozen voor Godo vanwege de coöperatieve gedachte. Hij benadrukt dat het bij reizen niet altijd alleen gaat om het plezier, maar dat ook medische noodzaak of studie, een rol kan spelen. “Niet altijd zijn de middelen ter hand, daarom introduceren we met Godo ook ‘Fly now, pay later’, zegt Frijmer-sum. Hierbij wordt de mogelijkheid geboden aan klanten om gefaseerd, afhankelijk van het inkomen en het geleende bedrag, de lening af te lossen. Ook seniorenburgers zijn niet uitgesloten van deze mogelijkheid. Belangrijk is volgens Frijmersum dat Godo niet ervoor schroomt de financiële diensten ook te bieden aan de zogenaamde vergeten gebieden. “Ook die mensen willen reizen. We kunnen de ontwikkelingen niet tegenhouden”, zegt Frijmersum. Over het algemeen zijn tours naar het binnenland prijzig en kiezen velen liever voor een trip naar het buitenland. Frijmersum zegt dat de prijs afhankelijk is van de infrastructuur en logistieke kosten die gepaard gaan met trips naar het binnenland. Echter door speciale aanbiedingen en pakketten, willen de partijen het reizen naar het achterland aantrekkelijker maken. Ashwin Gopi, directeur Commercie Godo, zegt dat Godo een coöperatieve bank is die ernaar streeft zoveel mogelijk voor haar leden te doen. Door samenwerkingen aan te gaan, probeert de bank het financiële systeem aantrekkelijker te maken voor haar klanten. Vooral de binnenlandse reizen worden aantrekkelijk gemaakt, omdat de bank ook in het binnenland gevestigd is. Deze kantoren zullen in de toekomst meer ingezet worden ten voordele van het toerisme in die gebieden. Met de samenwerking worden de diensten naar de klant gebracht. Vanaf vandaag kunnen klanten bij alle filialen van de bank terecht voor ‘GODO en reizen’. GODO en reizen houdt behalve het reserveren van vliegtickets, hotels en cruises, ook het regelen van autohuur, groeps- en incentive reizen in. Daarnaast ook het organiseren van binnenlandse en buitenlandse tours, speciale groepsreizen voor de leden van Godo en het reserveren van hotels in Suriname.

door Priscilla Kia