September 27, 2018


Robinhood en West United strijden om President’s Cup


September 27, 2018

Op zaterdag 29 september aanstaande wordt het voetbalseizoen 2018-2019 geopend met de wedstrijd om de President’s Cup tussen landskampioen Robinhood en verliezend bekerfinalist West United. Robinhood werd eerder dit jaar bekerkampioen door West United in de finale met 7-1 te verslaan. Het duel om de President’s Cup vangt aan om 18:00 uur in het André Kamperveen. Een overzicht van de wedstrijden  om de President’s Cup vanaf 2009 Jaar                        Bekerkampioen                                               Landskampioen                                Winnaar President’s Cup 2009                       WBC (verliezer Inter MT)              WBC                                      WBC 2010                       Excelsior                                              Inter MT                              Inter MT 2011                       SV Notch                                             Inter MT                              Inter MT 2012                       Inter MT                                              Robinhood                          Inter M.T. 2013                       WBC                                                      Inter MT                              Inter MT 2014                       Leo Victor                                            Inter MT                              Leo Victor 2015                       Nishan’42                                            Inter MT                              Nishan’42 2016                       Robinhood                                          Inter MT                              Robinhood 2017                       Inter MT (verliezer Papatam)     Inter MT                              Inter MT 2018                       Robinhood (verliezer WestUtd)                Robinhood                          ???