September 19, 2018


Wedstrijdseizoen Golfclub Paramaribo geopend


September 19, 2018

Het wedstrijdseizoen bij de Golfclub Paramaribo is afgelopen zaterdag officieel geopend met het Parbo Bier Season Opening 2018 Tournament. Met 38 spelers was er een goede opkomst en is er een spannende wedstrijd gespeeld. Na een lange regentijd en daarna enkele weken hard werk is het veld van de Golf-club Paramaribo weer goed bespeelbaar geworden. Er is gespeeld volgens het Stableford systeem, waarbij er per hole punten vergaard  kunnen worden en waarbij de speler zij handicap bepaalt hoeveel extra slagen per hole  gemaakt mogen worden. De winnaars van Parbo Bier Season Opening 2018 Tournament zijn: Men A: Jurgen Finisie Men B: Isami Shirahata Men C: Ray Tjon Kon Fat Ladies A: Myung Ja Kim Ladies B: Kris Jadoenath De prijsuitreiking werd verricht door de directeur van de Parbo Brouwerij, Ed Weggemans. De prijs voor “Closest to the pin”, te we-ten de speler die zijn bal in één keer het dichtst bij de hole slat, ging naar Sjoerd Poort.