September 17, 2018


The Lions verslikt zich tegen Inter Bom


September 17, 2018

The Lions lijkt moeite te hebben zich in de top 4 van de hoofdklasse futsalcompetitie te handhaven. De huidige nummer 4 verslikte zich gisteravond tegen ZV Inter Bom. Was de laatstgenoemde in de eerste ronde met 8-5 verslagen, gisteren was het The Lions dat met 5-9 afdroop. De ploeg dreigt de vierde positie te verliezen aan FCB indien die zondag aanstaande weet te stunten tegen koploper Styx. In de eerste ronde speelden de twee ploegen 5-5 gelijk. FCB wees ZV Inter Jakin afgelopen woensdag met 7-3 terug, een duel waarin Terrence Pinas van FCB en Andy Hart van ZV Inter Jakin elk 2 doelpunten voor hun rekening namen. Giovanny Waal van The Lions werd zondag met 4 doelpunten de topscorer van het duel. In een andere hoofdklassepartij won ZV Zwaluw’96 met 7-2 van Giants. Ike Adams van ZV Zwaluw’96 nam vier doelpunten voor zijn rekening. Zwaluw’96 verloor woensdag met 3-4 van ZV All Stars. Adams scoorde in deze partij tweemaal evenals Selassie Zandveld van ZV All Stars. Topscorers: Adams Ike van ZV Zwaluw’96 en Zandveld Selassie van ZV All Stars met 2 doelpunten. Overige uitslagen zondag 16 september: Tweede klasse: Parkeer Boys-SV Kabel Boyz 9-5. Roché Rosebel (Parkeerboys) 3 doelpunten. Eerste klasse: Styx/MN Car Center-Futsal Club Gioan 8-1. Nazario Doesburg (Styx/MN Car Center) 3 doelpunten. Djogo 2000-FC Pro/Bintang Lair 6-5. Jerrel Adensiba en Kevin Veira van Djogo 2000 elk 2 doelpunten. FCB 2-ZV Chape 5-4. Ronald Ida (ZV Cha-pe) 3 doelpunten. Stibula-Ultimate 17 7-2. Faustino Benali, Damiendo Plein en Jevgen Sandar (Stibula) elk 2x. Uitslagen zaterdag 15 september: Tweede klasse: FC Castilla-Gofavo 9-7. Tariq Haakmat (FC Castilla) 3 doelpunten. Tweede klasse: ZV Zwaluw’ 96 2-ZV Zwaluwtjes 9-0. Diego Tempico (ZV Zwaluw’96 2) 3 doelpunten. ZV All Stars 2-BVN 8-4. Roche Pita (ZV All Stars 2) 4 doelpunten. FC Fire Fighters-FC Callwee  7-3. Furgill Burnett (FC Callwee) en Rivaldo Plet (FC Fire Fighters) elk 2 doelpunten. Woensdag 12 september: Eerste klasse: ZVV Kismet-ZV Bombel 5-3. Ritesh Ramdin (ZVV Kismet) 3 doelpunten. Uitslagen maandag 10 september: Tweede klasse: ZV Zwaluwtjes-ZV All Stars 2 3-1. Deze partij werd vanwege stroomuitval met nog 4.49 minuten te spelen, afgebroken.    Gofavo-BVN 7-3. Dwaine Nooitmeer (Go-favo) 3 doelpunten. SV Brodas-FC Callwee 7-2. Darl Amelo en Miquel Ebecilio van SV Brodas elk doelpunten. Parkeerboys-FC Castilla 8-3. Murgillio Esajas (Parkeerboys) 3 doel-punten.