Halve finalisten WSO/Big Fellow 2000 Super Cup bekend

De halve finalisten van de Super Cup die door de Wanica Sport Organisatie (WSO) en Big Fellow 2000 in aanloop van de nieuwe foetbalcompetitie wordt georganiseerd, zijn bekend. Het gaat om Flamingo,  A.S.Highwaystar, Sunnypoint en SWM.

Flamingo en A.S.Highway-star staan woensdag aanstaande om 18:30 uur tegenover elkaar, waarna Sunny-point en SWM om 20:00 uur de degens kruisen.

Highwaystar won vrijdag op de eerste speeldag met 3-1 van SV Broki, dit na een 3-0 ruststand.

Flamingo vs Toerano werd na het nemen van vrije trappen vanaf de penaltystip bepaald. Flamingo won met 5-3. Toerano was de rust in-gegaan met een 2-0 voorsprong, maar zag Flamingo terugkomen tot 2-2.

Zaterdag  won SWM reglementair aangezien  ACoconut niet kwam opdagen.

Sunnypoint klopte Inter Moengo Tapoe met 1-0, een score die al vóór de rust was bereikt.

De finale wordt op zaterdag 22 september afgewerkt en wel tussen de  winnaars van de duels die woensdag worden gespeeld.