September 14, 2018


Winst voor FCB en Zwaluw’96


September 14, 2018

FCB en Zwaluw’96 hebben woensdagavond beide hun duels in de hoofdklasse futsalcompetitie in winst omgezet. De wedstrijden stonden aanvankelijk voor donderdagavond geprogrammeerd, maar er zijn wijzigingen aangebracht in het wedstrijdprogramma van September. Zo namen FCB en ZV Inter Jakin en Zwaluw’96 vs ZV All Stars het woensdag in plaats van donderdag tegen elkaar op. FCB wees zijn tegenstander met 7-3 terug, terwijl Zwaluw’96 met 4-3 langs ZV All Stars ging. Zondag aanstaande kruisen in de hoofdklasse ZV Inter Bom-The Lions en Giants-ZV Zwaluw’96 de degens. Voor zaterdag aanstaande zijn er in de Ismay van Wilgen Sporthal vier wedstrijden in de tweede klasse, te weten: Gofavo-FC Castilla; ZV Zwaluwtjes-ZV Zwaluw’96 2; BVN-ZV All Stars 2 en FC Callwee-FC Fire Fighters. Het programma van zondag in de Anthony Nesty Sporthal start om 12:00 uur met het tweedeklasseduel tussen SV Kabel Boyz en Parkeer Boys. Daarna volgen drie wedstrijden in de eerste klasse: Futsal Club Gioan -Styx MN; FC Pro/Bintang Lair-Djogo 2000; ZV Chape-FCB 2 en Ultimate 17-Stibula.