September 14, 2018


Kolibrie behoudt topvorm ook tegen Pintoboys


September 14, 2018

De ploeg van Kolibrie is op dit moment in topvorm in de FA 2 Rum troefcallcompetitie  Wist de ploeg vorige week landskampioen Sudhar aan haar zegekar te binden, donderdagavond moest Pintoboys met 85-61 eraan geloven. Kolibrie won in stijl. De ploeg was vanaf de start heer en meester. Zij nam in de derde ronde een 21 punten-voorsprong die zij later uitbreidde naar 24 punten in de vierde ronde. De hoogste score bij deze winnende ploeg kwam van Marcello Bel-grave en Ramon Anches met 25 punten. Bij Pintoboys hadden Jawalapersad Sital en Chatis Naipal elk 19 punten. Landskampioen Sudhar won verdiend van Toppers met 92-75. Het was Sudhar die de lakens uitdeelde in deze  wedstrijd. De ploeg bleek al vanaf de eerste ronde gebrand op de overwinning. Hoogste score: Sudhar: Glenn Halfhide/Rewinder Somai 32 punten. Toppers: John O’Bryan/ Roberto Hasselbaink 22 punten. BSamboys won in zeer spannend en beladen duel met 84-77 van Shaktie. De ploegen waren aan elkaar gewaagd en de overwinning kon beide kanten opgaan, maar door cruciale blunders van een Shaktie-koppel won BSam-boys deze wedstrijd. Hoogste score: BSamboys:  Sarwarkoemar Janbahadoer/Sanjay Beharie 28 punten. Shaktie: Max en Ashwin Soekhai 24 punten. Ekta won vrij eenvoudig van Victorie: 95-51. Ekta deelde de gehele wedstrijd de lakens uit. Hoogste score: Ekta: Premnad Autar/Rossenlall Mahangoe 28 punten. Victorie: Severinus Horb/ Emanuel Etman 18 punten. Programma dinsdag 18 september: Palmboys-Jai Gandhi; BSamboys-Victorie; Formula-Openbaar Groen en Kolibrie-Toppers.