Kampoe overtuigend langs Palmboys

Kampoe won dinsdag overtuigend van Palmboys in de FA 2 Rum competitie van de Surinaamse Troefcall Bond (STcB). Het werd 90-56 bij de voortzetting van de 13e speelronde. Kampoe nam in de eerste en tweede ronde een voorsprong van 23 punten en verdedigde deze tot het einde. De hoogste score bij de winnende ploeg kwam van Jitin Ramcharan en Dewanand Gajadien met 27 punten. Bij Palmboys waren dat: Alfred Biekman en Dheeraj Lachminarainsingh met 17 punten.

Formula maakte kortte metten met Olaria en won verdiend met 104-74. Al in het eerste spel van de eerste ronde gaf het Formula-koppel Duncan Budel/Roy Wehl een baunie aan het Olaria-koppel René Manbodh/Fariq Tangali.

Hierdoor nam Formula een 35 punten-voorsprong die zij goed wist te verdedigen. Budel en Wehl hadden met 49 punten de hoogste score voor Formula. De koppels Andrew Mul-ler/Henk Amstelveen en Rakesh Soekhai/George Soekhai scoorden elk 19 punten bij Olaria.

Mahaan wees Jai Gandhi overtuigend met 93-58 terug. Mahaan was heer en meester in deze wedstrijd en nam in de eerste ronde een voorsprong van 22 punten. Hoogste score: Mahaan: Shirley Roberts/Kenneth Sabajo 28 punten. Jai Gandhi: Wickey Mathoera/R. Sadhoe 23 punten.

SMC won in een spannende ontmoeting met 80-69 van Openbaar Groen. De laatstgenoemde ploeg had een voorsprong van 12 punten en leidde in de laatste ronde met 4 punten verschil. Echter won SMC deze laatste ronde met 25-10 en zo ook de wedstrijd. Hoogste score: SMC: Shailesh Ganpat/Soedesh Jhingorie 24 punten.  Openbaar Groen: Robertino Antheunis/Mohamed Badoela 24 punten.

Trekkers trok met eveneens 80-69 aan het langste eind tegen ’t Hofje. ‘t Hofje kwam met slechts drie koppels opdagen. Hoogste score: Trekkers: Maikel Hek/Lesley Schenkers 27 punten. ‘t Hofje: Ricardo Noslin/Sigurd Starke 27 punten.

Wedstrijden donderdag 13 september: BSamboys-Shaktie; Kolibrie-Pinto Boys; Victorie-Ekta en Sudhar-Toppers.