Kolibrie wint verdiend van Sudhar

Kolibrie won donderdagavond verdiend van Sudhar in de FA 2 Rum troefcallcompetitie. Het werd 75-71 in een gelijkopgaande wedstrijd waarbij Kolibrie het beste deel van het spel in handen had. Hoogste score: Kolibrie: Arnold Oron/Eugéne Caupain 27 punten. Sudhar: Glenn Halfhide/Rewinder Somai 17 punten. Kampoe won groots van Openbaar Groen met 94- 46.  Kampoe was heer en meester in deze wedstrijd. Hoogste score: Kampoe: Jitin Ramcharan/Dew Gajadien 26 punten.  Openbaar Groen: August Gemin/ Evita Rirstra 16 punten. BSamboys overklaste SMC en won verdiend met 83-63. Vanaf de start deelde BSamboys de lakens uit. Hoogste score: BSamboys: Krishnapersad Ori/ Preshant Balgobind 27 punten. SMC: Shailesh Sewradj/Deepak Bhagwandien 18 punten. Victorie won overtuigend van Trekkers: 93-62. Victorie: Hugo Starke/Marcello Luitjes 30 punten. Trekkers: Jerry Melcherts/Gerold Joseph 26 punten. Programma dinsdag 11 september: SMC-Openbaar Groen, Jai Gandhi-Mahaan, Kampoe-Palmboys, ‘t Hofje-Trekkers en Olaria-Formula.