Jermaine Karg Mr.Suriname 2018

Jermain Karg uit MK’s gym is de nieuwe Mr Suriname. Karg won gisteren tijdens de Nationale Bodybuilding-kampioenschappen de hoogste bodybuildig titel en onttroonde Mark Tjon die vorig jaar won. Tjon eindigde op de 2e plaats. Anthony Nekrui werd 3e, Fabian Whel 4e en Wendel Setropawiro 5e. Karg zag er zeer indrukwekkend uit en maakte de telleurstelling van vorig jaar goed. Hij werd toen 5e.

In de C-klasse gind de titel naar Muscle Camp atleet Shown Roberts, Jermain Wielsen uit 4-R Gym werd 2e zijn team genoot Raphael Karsowikromo werd 3e, Stefano Tordjo uit Bodyshape 4e en Rory Djenai uit Bimo Athletics 5e.

De B klasse werd gewonnen door Faizel Pinas uit Muscle Camp , Allard Held uit 4-R Gym werd 2e, Fit-ness Factory atleet Noel Krak werd 3e en Ahmad Ost uit Fitness Factory 4e.

Rudolf Getrouw uit First Class gym werd kampioen in de men’s Physique klasse tot 1.74 cm, 2e werd Randal Haakmat uit 4-R gym en 3e Rafael Kromokarijo uit Muscle Camp, Fitness Factory atleet Sharun Hardajal werd 4e en Raoul Mokkum uit Bodyshape 5e.

De Bikini Fitness-titel was opnieuw (4x) weggelegd voor Stefani Tjon A San. (Foto: Regillio Derby)

Daes Burgzorg uit Bodyshape werd kampioen in de Men’s Physique klasse 1.74 cm en langer, Riandino Josafat uit Muscle Camp werd 2e , Ezra Burke uit 4-R Gym werd 3e , Kiran Ramgoelam, Muscla Camp 4e en Shane Jubitane uit Bimo Athletics 5e.

Stefani Tjon a San won haar 4e Bikini Fitness titel op rij. Newcomer Sharen Ves Schaap uit 4-R gym werd 2e, Genevieve Soerokromo uit Steve’s Gym werd 3e, Jannellee Singodjojo uit 4-R gym 4e en Priscilla Atmopawiro uit Muscle Camp 5e.

Het bestuur maakte van de gelegenheid gebruik om Soepe Koese die onlangs zijn bodybuilding Pro Card behaald heeft te huldigen. Soepe ontving van het SBWB bestuur een plakkaat en een geldbedrag.