Bodybuilding en Bikini Fitness: Tjon en Tjon a San gaan voor titelprolongatie

Mr.Suriname 2017 Mark Tjon en Bikini Fitness-kampioene 2018 Stefani Tjon a San gaan voor prolongatie van hun titels tijdens de aanstaande kampioenschappen van de Surinaamse Bodybuilding & Weightlifting Bond (SBWB). Beide atleten hebben zich ingeschreven voor deze nationale kampioenschappen, waarvan de inschrijvingen gisteravond zijn gesloten.

Er hebben zich 45 atleten aangemeld: 18 atleten voor de Men’s Physique klasse en 9 dames voor Bikini Fitness. Bodybuilding: C-klasse 7, B-klasse 4 en A klasse 9.

Net als de huidige Mr Suriname Mark Tjon hebben ook meervoudig kampioen Soepe Koese en de runner-up van vorig jaar Anthony Nekrui zich ingeschreven.

Bij de dames gaat Stefani Tjon a San voor haar vierde Bikini Fitness Titel. Militia Galimo, de nummer 2 van vorig jaar, is dit jaar niet van de partij.

De wedstrijden zijn op zondag 2 september in de Congreshal en beginnen om 18.00 uur. Op zaterdag 25 augustus vinden de screening en teach-in plaats in het Blinden Centrum aan de dokter Sophie Redmond-straat.

De kaarten zijn vanaf vrijdag verkrijgbaar.