Ekta wint sensationeel van Kampoe

Ekta won dinsdag sensationeel van Kampoe in de FA 2 Rum troefcallcompetitie.

Het was een gelijkopgaande wedstrijd, waarbij Ekta een voorsprong van 4 punten lange tijd wist vast te houden.

Kampoe won de laatste ronde met 22-19, maar kwam slechts één punt te kort voor een gelijkspel. Ekta zegevierde met 75-74. De hoogste score bij Ekta kwam van Premnad Autar en Rossenlall Mahangoe met 22 punten. Bij Kampoe waren dat: Chaitram Prasad en Viresh Changoer met 22 punten.

Palmboys won in een eveneens gelijkopgaande wedstrijd met 74-66 van Pintoboys.

Palmboys nam in de tweede ronde van de partij een 5 punten-voorsprong en gaf de marge niet weg. Hoogste score: Palmboys: Shatish. Bhagwandin/Rawi Doebar 23 punten.

Pintoboys: Rakesh Soekha/ Soerishkoemar Pancham 20 punten.

Openbaar Groen verraste vriend en vijand door overtuigend te winnen van Toppers: 86-54. Openbaar Groen startte sterk en nam reeds in de tweede ronde een voorsprong van 16 punten, die later werd uitgebreid naar 32 punten. Hoogste score: Openbaar Groen: Ricardo Watamaleo/Luciën Samuel 28 punten. Toppers: Marlon Reding/John O’Bryan 16 punten.

Mahaan was heer en meester over Trekkers en won met 90-68. Mahaan nam al in de eerste fase een 18 punten voorsprong die werd verruimd naar 25 in de tweede ronde.

Hoogste score: Mahaan: Jamila Idu/Shirley Roberts 22 punten. Trekkers: Ruben Flier/Jerry Melcherts 26 punten.

Programma vanavond, donderdag 16 augustus: Sudhar-Jai Gandhi; Formula-Shaktie; SMC-’t Hofje; BSamboys-Olaria en Victorie-Kolibrie.