August 4, 2018


BARMHARTIGE SAMARITAAN UITHANGEN


August 4, 2018

Het bekende gezegden: ‘Het is goed riemen snijden uit andermans leer’, oftewel met andermans eigendom kan men gemakkelijk kwistig omgaan. Zo gaat het thans eraan toe in onze maatschappij. Het volk wordt letterlijk in zijn eigen vet gebakken. De First Lady heeft de afgelopen week aan personen donaties gegeven, hiermee wil zij zich voornamelijk richten op sociaal zwakkeren. Een zeer nobele daad van mevrouw Waldring-Bouterse, maar wiens schuld is het dat de groep sociaal zwakkeren groter is geworden? Is dit niet het resultaat van het wanbeleid van de regering waarvan haar echtgenoot de president is? De zogenaamde pakkettenparade van de First Lady is een vertoning die bedoeld is om aandacht af te dwingen, zodat het arme volk in 2020 weer voor de paarse partij zal stemmen. Mooier nog, waar komt het geld vandaan voor deze donaties? Eerst maakt deze regering het volk straatarm en daarna wil zij de barmhartige samaritaan uithangen en wat kleine donaties doen. Nota bene geeft het staatsmediabedrijf Nationaal Informatie Instituut zoveel media aandacht eraan, waarbij het persberichten opblaast met deze ‘weldoenerij’, zodat het volk zogenaamd kan verzuipen van dankbaarheid. Dit lijkt wel de moderne versie van Robin Hood, waarbij de een steelt van het arme volk en de ander houdt het zoet met een kruimel uit zijn eigen deeg.