July 28, 2018


Kolibrie enige ongeslagen ploeg in troefcallcompetitie


July 28, 2018

Kolibrie is de enige nog ongeslagen ploeg in de FA 2 Rum troefcallcompetitie. Bij de voorzetting van de zesde speelronde, afgelopen donderdag,  zette Kolibrie zijn ongeslagen reeks voort door ook BSamboys aan haar zegekar te binden: 74-57. Kolibrie startte moeizaam, maar nam in de derde ronde een 13 punten voorsprong die zij niet meer uit handen gaven. Leo Leefstand en  John Esseboom hadden met 22 punten de hoogste score bij Kolibrie. Bij  BSaboys waren dat Arvind Jiawan en Anwar Ravi Ramgoelam met 21 punten.

Formula won verdiend van Pinto Boys: 96-61. Het was een spannende wedstrijd waarin de zege  beide kanten op kon gaan. In de vierde ronde gaf het Formula-koppel Premkoemar Ramcharan/Pre-diep Ramdat een baunie aan het koppel Jawalapersad Sital/Jerome de la Fuente  van Pinto Boys.

Hierdoor zat een overwinning er niet meer in voor Pinto Boys. Hoog-ste score: Formula: Ramcharam en Ram-dat hadden met 40 punten de hoogste score bij Formula. Jerry Choenie en S. Martowidjojo scoorden met 25 punten het hoogst bij Pinto Boys.

Mahaan speelde een sterke vierde ronde tegen ‘t Hofje. De eindscore van 28-8 in deze ronde was beslissend was voor de 81-59 eindstand. De ploegen waren aan elkaar opgewassen gezien het feit dat elk een voorsprong nam, maar het was Ma-haan die aan het langste eind trok.

Hoogste score: Mahaan: Sandro Colli/-Marciano Sastro 24 punten. ‘t  Hofje: Otmar Keerdijk/Sigurd Starke 20 punten.

SMC won in een enerverende partij met 76-63 van Jai Gandhi. De ploegen waren tot de laatste ronde aan elkaar gewaagd, maar SMC bleek uiteindelijk toch een maatje te groot. SMC: Soedeshkoemar Jhingoerie/Shaileshkoemar Ganpat 20 punten. Jai Gandhi: Omperkash Beharie/ Jagdwiep Beharie 27 punten.

Programma dinsdag 31 juli in Sportscafé Munder: Sudhar-Pinto Boys; Toppers-Ma-haan; Formula-Kolibrie en Victorie-Olaria.