July 25, 2018


Toppers wint in sensationele wedstrijd van Palmboys


July 25, 2018

Toppers heeft dinsdagavond in sensationele wedstrijd in de FA2 Rum troefcallcompetitie met 74-72 gewonnen van Palmboys. Palmboys nam een 2 punten-voorsprong in de eerste ronde, maar Toppers reduceerde deze achterstand in de tweede ronde naar een punt. In de derde ronde had Toppers de achterstand weggewerkt en kwam in de vierde fase langszij. In deze ronde kwam van drie tafels de score binnen en Palmboys bleek een marge van twee punten te hebben, totdat de allerlaatste tafel de beslissing bracht waar Toppers met 6-2 moest winnen, hetgeen ook gebeurde. De hoogste score bij Toppers was voor Hendrik Soerokromo en Allan Forster met 22 punten. Bij Palmboys waren dat Shailesh Bhagwandin en Ravin Doebar met 23 punten.

Sudhar maakte korte metten met Ekta en won grandioos met 102-58. Al in de eerste ronde nam Sudhar een voorsprong van 17 punten die later werd uitgebreid naar 51 punten. Hoogste score: Sudhar: Radjinderkoemar Anroedh/Leendert Kwasiba 29 punten. Ekta: Henky/ Khemai-Anoopkoemar Rangai 16 punten.

Kampoe was met 90-59 oppermachtig tegen Shaktie. Kampoe nam in de eerste fase een 19 punten-voorsprong die werd vergroot naar 24 punten. Kampoe: Tony Prasad/Viresh Changoer  30 punten. Shaktie: August Dwarka/Kiran Khaimraj 22 punten.

Olaria won met 79-70 van Trekkers. Trekkers won de eerste ronde, maar daarna was het Olaria die domineerde. Olaria: Rakesh Soekhai/Sameer Gobind 31 punten. Trekkers: Rahiem Kurban/Lesley Linger 25 punten.

Victorie toonde karakter tegen Openbaar Groen en kwam terug van een 10 punten achterstand. De ploeg won de wedstrijd alsnog met 85-70. Openbaar Groen had een voorsprong van 13 punten, maar in de vierde ronde haalde Victorie vernietigend uit en won deze ronde met 33-8.

Hoogste score: Victorie: Severinus Horb/Ronald. Fave-rus 31 punten. Openbaar Groen: Ricardo Watamaleo/August Gemin 22 punten.

Programma donderdag 26 juli: Formula-Pinto Boys; Mahaan-’t Hofje; BSam-boys-Kolibrie en SMC-Jai Gandhi.