July 20, 2018


‘t Hofje boekt eerste troefcalloverwinning


July 20, 2018

De ploeg van ‘t Hofje heeft donderdag pas haar eerste overwinning laten noteren in de FA 2 Rum troefcallcompetitie.
‘t Hofje won in een zeer spannende ontmoeting met 85-82 van Formula. ‘t Hofje speelde een sterke partij. De ploeg nam in de eerste ronde een voorsprong van 15 punten die tot het eind met man en macht verdedigd werd.
Hoogste score: ‘t Hofje: Guno Burleson/ Ricardo Noslin 29 punten.
Formula: Manolito Vasil-da/Wendel Grant 23 punten.
Shaktie was heer en meester over landskampioen Sudhar en won met 89-74. In de eerste ronde ging het spel gelijk op, maar in de resterende drie rondes nam Shaktie afstand van Sudhar en bleek uiteindelijk een maatje te groot. Hoogste score: Shaktie: Max Soekhai/Widjai Soebhag 32 punten.
Sudhar: Sunil Gokoel/Ajay Sewnandan 26 punten.
Openbaar Groen stuntte te-gen Ekta: 82-79. Openbaar Groen nam in de tweede ronde een marge van 4 punten, die goed werd ver-dedigd. Hoogste score: Openbaar Groen: August Gemin/Ricardo Watamaleo 31 punten.Ekta: Anoopku-mar Rangai/Henky Khemai 22 punten.
Pinto Boys deed goede zaken tegen BSamboys. Het werd 101-68. In de derde ronde gaf het Pinto Boys-koppel: Jerry Choenni/Jawala Sital een baunie aan het BSamboys-koppel Ar-vind Jiawan/Krisnapersad Ori. De hoogste score was ook voor Choenni en Sital, namelijk 43 punten. De hoogste score bij BSam-boys was voor Harjnaram Ramgoelam en Sroedjper-sad Ramlal met 19 punten.
Programma dinsdag 24 juli:
Openbaar Groen-Victorie; Olaria-Trekkers; Palm Boys -Toppers; Sudhar-Ekta en Kampoe-Shaktie.