Kolibrie kent sterke start in FA2 Rum troefcallcompetitie

Kolibrie maakt een sterk start door in de FA2 Rum troefcallcompetitie. De ploeg, die nog steeds ongeslagen is, won dinsdag met 86-70 van SMC. Kolibrie won de eerste ronde met 34-4 en nam een voorsprong van 30 punten, die zij niet meer uit handen gaf. SMC kwam deze slag niet te boven vooral omdat deze ploeg met drie koppels startte. De hoogste score bij Kolibrie kwam van Jules Keerveld en Iwan Henny met 25 punten.

Openbaar Groen boekte zijn eerste overwinning door Pinto Boys verrassend met 81-79 te kloppen.

Openbaar Groen stond tot de derde ronde achter, maar kwam goed terug in de laatste ronde, won deze met 25-13 en ook de wedstrijd. Hoogste score: Openbaar Groen: Ricardo Watamaleo/August Gemin 27 punten.

Pinto Boys: Jerome de la Fuente/ Soerishkoemar 24 punten.

Toppers won met 83-75 van Olaria en behield ook zijn ongeslagen status. Toppers nam een voorsprong van acht punten en vergrootte die naar 16 punten in de tweede ronde. De verdedigde deze marge tot de laatste ronde. Hoogste score: Toppers: Roberto Hasselbaink/Bryan Hoefdraad 26 punten. Olaria: Andrew Muller/ Henk Amstelveen 24 punten.

Jai Gandhi boekte een belangrijke overwinning op Trekkers door met 86-60 te winnen. Jai Gandhi was heer en meester in deze ontmoeting. Hoogste score: Jai Gandhi: N.Krishnasingh/S. Balgobind 24 punten. Trekkers: Jerry Melcherts/Wim Pooters 22 punten.

Sudhar won in een rommelig duel van Mahaan met 108-46. Mahaan stond tot de tweede ronde voor en in de derde ronde ging het totaal mis met Ma-haan, die deze fase niet uitspeelde.

Hoogste score: Sudhar: Amrish Sheoratan/Naveen Jiawan 34 punten. Ma-haan: Ricardo Wijntuin/Kenneth Sabajo 17 punten.

Schema donderdag 12 juli: Palm-boys-Ekta; Kampoe-‘t Hofje; B.Sam-boys-Formulae en Victorie-Shaktie.