Oema Soso ruim langs Merodia

Oema Soso heeft vorige week woensdag een ruime zege geboekt op Merodia. In de senioren vrouwen voetbalcompetitie won de meervoudige landskampioen met 7-1 na een ruststand van 2-0. Eveneens bij de senioren ging SRD donderdag na een 0-0 rust-score uiteindelijk met 2-0 langs Evita.

In de jeugdklasse wees Ascona woensdag de ploeg van SRD met 2-1 terug, dit na een 1-1 ruststand.

De competitie wordt vandaag voortgezet met het seniorenduel tussen Asco-na en SRD om 18:00 uur in het Dr.Ir.Franklin Essed Stadion. Op donderdag 5 juli kruisen Oema Soso en Evita ook om 18:00 uur de degens. Op zaterdag 7 juli wordt er in de jeugdklasse gespeeld, te weten Merodia-Ascona om 16:30 uur en zondag 8 juli eveneens om 16:30 uur het inhaalduel bij de senioren tussen Evita en Ascona.