FCB bezorgt The Lions eerste nederlaag

The Lions heeft zaterdag zijn eerste nederlaag geincasseerd in de hoofdklasse zaalvoetbalcompetitie. De koploper verloor met 3-6 van FCB. Abraham Graves leidde FCB met drie doelpunten en werd hiermee topscorer van het duel.

In een andere hoofdklasseduel wees ZV Inter Bom de ploeg van ZV Palo met 4-1 terug.

De uitslagen van de overige op zaterdag gespeelde wedstrijden zijn als volgt: Tweede klasse: Gofavo-ZV Tirotet 7-1. Jetro Varsenburg van Gofavo 3 doelpunten. SV Brodas-Parkeerboys 8-0. Darl Amelo (SV Brodas) 4 doelpunten. FC castilla-FC Fire Fighters 6-3. Rabien Bodha enTariq Haakmat van FC Castilla elk 2 doelpunten. ZV Zwaluw’96 2-BVN 5-5. Diego Timpico van ZV Zwaluw’96 2 3 doelpunten. Vrijdag 29 juni: Tweede klasse: ZV All Stars 2-ZV Zwaluwtjes 6-1. Eerste klasse: Djogo 2000-Stibula 7-5. Mitchel Remak (Djogo 2000) 4 doelpunten. ZV Bombel-FC Pro/Bintang Lair 5-3. Siverino Martin (ZV Bombel) 3 doelpunten. ZVV Kismet-ZV Chape 5-3. Roche Sadhoe (ZVV Kis-met) 3 doelpunten. Donderdag 28 juni: Tweede klasse: SV Kabel Boyz-FC Callwee 9-5. Eerste klasse: Futsal Club Gioan-Ultimate 17 18-3. Giorgio Adelaar, Diego Held, Misorgio Misidjan en Mingalvio Rotsburg van Futsal Club Gioan elk 3 doelpunten. FCB 2-SV Orkaan 6-1.