Styx met 6-2 maatje te groot voor Mengao

Regerend landskampioen Styx is zondag op-nieuw een maatje te groot gebleken voor semi-kampioen ZV Mengao. De ploeg treffen elkaar zondag voor de eerste keer sedert de door Men-gao verloren finaleserie van de play-offs. Styx won met 6-2 dankzij onder meer twee treffers van Urvin Remak die hiermee topscorer werd.
De uitslagen van de overige op zondag gespeel-de wedstrijden zijn als volgt: Tweede klasse: ZV Zwaluw’96 2-FC Castilla 9-1. Leroy Letnom en Marcelienho Plet van ZV Zwaluw’96 2 elk 4 doel-punten. FC Fire Fighters-SV Kabel Boyz 10-4. Orfeo Brondenstein Orfeo (FC Fire Fighters) en Leandro Creton (SV Kabel Boyz) elk 3 doelpunten. Eerste klasse: ZV Chape-Ultimate 17 8-3. Donavan Asebeh (ZV Chape) 4 doelpunten. ZV Bombel-Djogo 2000 10-8. Furgill Ong A Fat (Djo-go 2000) 6 doelpunten. FCB 2-Futsal Club Gioan 5-4. Shamille Eduard (Futsal Club Gioan) en Gregg Fraser (FCB 2) elk doelpunten. ZVV Kis-met-Stibula 9-6. Atish Sewraten (ZVV Kismet) en Damiendo Plein (Stibula) elk 3 doelpunten. Team One kwam niet opdagen voor het duel tegen FC Pro/Bintang Lair.
Uitslagen zaterdag 23 juni: Tweede klasse: Gofa-vo-BVN 9-6. Jetro Varsenburg (Gofavo) 3 doel-punten. SV Brodas-FC Callwee 12-6. Stef Krimbo (SV Brodas) 4 doelpunten. ZV All Stars 2-ZV Tirotet 4-4. Romario Karsowidjojo (ZV Tirotet) 3 doelpunten.
Uitslagen donderdag 21 juni: Eerste klasse: Styx/ MN Car Center-SV Orkaan 16-1. Nazario Does-burg en Denilson Joekoe van Styx/MN Car Cen-ter elk 3 doelpunten. Hoofdklasse: ZV All Stars-Giants 4-3. Anthony Dar-son (Giants) en Anthony Burnett (ZV All Stars) elk 2 doelpunten. Hoofd-klasse: ZV Zwaluw’96-ZV Inter Jakin 5-4. Mitchell Nahar (ZV Zwaluw’96) en Terence Pinas (Inter Jakin elk met 2 doelpunten.