The Boys ruim langs Amershaktie

Afgelopen zondag werd de eerste ronde van de competitie bij de Paramaribo Slagbal Bond (PSB) voortgezet. Op schema waren er drie wedstrijden. De eerste wedstrijd betrof één in de herenklasse, waarbij The Boys en Amershaktie het tegen elkaar opnamen.

Laatstgenoemde verloor deze wedstrijd met 100-119, dit na een ruststand van 56-51 in het voordeel van The boys. In de tweede wedstrijd kruisten Rainbow en Shiningstars de degens op een nogal drassig veld. Shiningstars had zich goed voorbereid op deze ontmoeting. De ploeg leidde bij de rust met 59-56. Rainbow kwam in de tweede helft zelfverzekerd terug op het veld, maar Shiningstars was te sterk en won met 115-111. In de laatste partij van de dag stonden de da-mes van De tropen en Inno-vate tegenover elkaar.

Beide verenigingen konden hun spel beheren op het modderig veld. De Tropen bleek geleerd te hebben uit het verlies  eerder tegen Celebration en maakte geen fouten. Het werd een 109-104 overwinning na een ruststand van 56-49.

Zondag 24 juni in NGVB: Dames: 11:00 uur Interlove-Shining-stars en 12:30 uur De Tropen-The Struggles. Heren: 14:00 uur Rainbow-Amershaktie  en 15:30 uur The Boys-Shiningstars.