Santosh Bhagwandas boekt zege op Kasdiran

Santosh Bhagwandas won afgelopen donderdag bij de voortzetting van de interne damcompetitie bij Combinatie’80 van Armand Kasdiran. Het was een gelijk opgaande strijd waarbij Kasdiran in een 7 om 7 schijvenstand de partij kon dirigeren naar een remise. Hij verzuimde dit echter te doen, waardoor Bhagwandas in een 4 om 4 eindspel een doorbraak forceerde naar dam. Na enkele zetten moest Kasdiran helaas toen capituleren.

Hendrik Kerto had Pradeep Hardajal als opponent. Ook een interessante partij, waarbij Hardajal in het middenspel helaas een “plakkertje” over het hoofd zag nadat hij 3 schijven van Kerto ging vangen. Kort daarna was Hardajal genoodzaakt op te geven.

Door deze overwinning klimt Kerto naar de tweede plek op de ranglijst. Santosh Bhagwandas is thans ongeslagen koploper met 7 punten uit 5 partijen.

De stand is nu als volgt:

1.S.Bhagwandas       7 uit 5

2.Hendrik Kerto         6 uit 3

3.Regie Koetoe          6 uit 4

4.Pradeep Hardajal   4 uit 5

5.Sanjay Beharie       3 uit 2

6.A.Bhagwandas       3 uit 3

7.Jerry Sadiek             3 uit 4

8.Satish Chandai       2 uit 4

9.Armand Kasdiran    0 uit 4

De volgende ronde wordt vanavond gespeeld.