Robinhood slikt bittere pil tegen Transvaal

Robinhood heeft gisteren in zijn voorlaatste wedstrijd in de SVB/Telesur Eerste Divisie een bittere pil moeten slikken tegen Transvaal. De roodgroenen konden bij een overwinning het kampioenschap veiligstellen, maar Transvaal wist in het inhaalduel in het Dr.Ir.Franklin Essed Stadion nog net een 2-2 gelijkspel uit het vuur te slepen. Hierdoor moet Robinhood tot zondag wachten wanneer West United in de 24ste tegen laatste speelronde de tegenstander wordt, eveneens in het Dr.Ir.Franklin Essed Stadion. De ploeg heeft het lot nog in eigen handen, want alleen een overwinning telt. SV Notch neemt het simultaan om 16:30 uur in het Ronnie Brunswijk Stadion op tegen West United uit Coronie.

De stand na de 23ste speelronde:

1.Robinhood                      54 punten

2.SV Notch                          52 punten

3.Transvaal                         49 punten

4.Inter MT                           42 punten

5.WBC                   41 punten

6.Leo Victor                        36 punten

7.PVV                                    34 punten

8.Botopasi                           31 punten

9.Voorwaarts                     24 punten

10.West United                24 punten

11.Papatam                        13 punten

12.SNL                  11 punten

13.Nishan’42      9 punten

Vanavond kruisen Voorwaarts en Inter Moengo Tapoe om 20:00 uur de degens in het Dr.Ir.Franklin Es-sed Stadion. Inter Moengo Tapoe is dan uitgespeeld. Llaat-ste speelronde: Vrijdag 22 juni 20:00 uur SNL-Leo Victor  (Dr. Ir.Franklin Essed Sta-dion). Zaterdag 23 juni WBC-PVV (AK-stadion) en Botopasi-Transvaal (Dr.Ir. Franklin Essed Stadion). Zondag 24 juni: Papatam-Voorwaarts (AK-stadion); Robinhood-West United (Dr. Ir.Franklin Essed Stadion) en SV Notch-Nishan’42 (Ronnie Brunswijk Stadion).  De wedstrijden van zaterdag en zondag beginnen om 16:30 uur.