June 13, 2018


PVV kan Leeuw voorbijstreven


June 13, 2018

PVV neemt het vanavond bij de voortzetting van de SVB/Telesur Eerste Divisie competitie op tegen Botopasi. De Politie Voetbal Vereniging (PVV) mag dan wel de zevende plaats bezetten, maar doet het niet onaardig in de competitie. In de laatst gespeelde competitiewedstrijd werd het 1-1 tegen kampioenskandidaat tevens koploper SV Notch. Bij winst kan PVV de ploeg van Leo Victor voorbij streven op de voorlopige standenlijst. De Leeuwen, die reeds uit de race zijn voor de titel, hebben vrijdag SV Notch als tegenstander en zouden de ploeg het alleen maar moeilijk kunnen maken in diens streven naar het kampioenschap. In deze race zitten namelijk ook Robinhood (tweede met 50 punten uit 21 wedstrijden) en Transvaal (derde met 48 punten uit 22 wedstrijden). SV Notch leidt de dans met 51 punten uit 22 wedstrijden.

Robinhood speelt zaterdag uit tegen afzwaaiend landskampioen Inter Moengo Tapoe.

De wedstrijd tussen PVV en Botopasi is om 20:00 uur in het Dr.Ir.Franklin Essed Stadion.

Leo Victor en SV Notch spelen vrijdag ook om 20:00 eveneens in het Essed Stadion.

Zaterdag 16 juni: Nishan’42-SNL (Nacionello); West United-Papatam (Letitia Vriesde Sportcomplex) en Inter Moengo Tapoe (Robinhood) Ronnie Brunswijk Stadion

Uitslagen afgelopen speelronde:

Transvaal-Voorwaarts 2-0 (1-0). Transvaal: Ivenzo Comvalius en Urano Morris. Inter Moengo Tapoe-West United 6-2 (2-2). Inter MT: Rudolf Daniel, Donnegy Fer, Romeo Kastiel, Kareem Kwassie, Joel Sandolie en Giovanni Waal. West United: Bjorn Sandvliet en Clyde Riedewald. Botopasi-Leo Victor 2-2 (0-1). Botopasi: Rouche Emanuelson en Sergio de Baas (auto goal). Leo Victor: Jamal Pocorni en Stefano Mac Donald. Papatam-Nishan’42 1-5 (1-3). Papa-tam: Leonan Lima Barros. Nishan’42: Ricardo Faerber (2x), Stephan Pinas en Cyrillio Ijspol.  PVV-SV Notch 1-1 (0-1). PVV: Donovan Dieko. SV Notch: Juari Miranda. WBC-Robonhood 0-4 (0-0). Robinhood: Ivanildo Rozenblad (3x) en Cerezo Haabo.