WAAR IS DE PRESIDENT?

Het lijkt er veel op, dat wij een nieuwe president hebben in de persoon van de heer Adhin. Opeens horen we de op geweldige toespraken beluste president niet meer. Zijn het de vele beloften die zijn opgeraakt, of is het een kwestie van het niet meer zien zitten door de vele blunders en teleurstellingen ? Denk maar aan de kwestie van die 19 miljoen US-dollar, geconfisqueerd door die jongens aan de Noordzee, die na een gesprek met die statisticus geen andere mening zijn toegedaan, dan het geld niet vrij te geven. Dit alles is ook een gevolg van wat wij nu moeten ondervinden als volk. Prijzen die de lucht ingingen als gevolg van die hoge eurokoers, gaan nu niet meer naar beneden. Medicijnen zijn haast niet te verkrijgen, en wanneer toch, dan is er een hele rondreis aan vooraf gegaan. Ook zien wij diverse bonden die zich beginnen te roeren. Hierdoor kan ik me voorstellen, dat de man nu opeens stil is. Ook kan het zijn dat de president druk bezig is met de voorbereiding van het bezoek van diens collega uit India. Niet uitgesloten is, dat de denkmachine in verband met 2020, overuren moet maken. Wat valt er het volk nog meer te beloven nadat 80 procent van alle beloften niet werd gerealiseerd, ondanks de zovele niet verklaarbare leningen. Wat er met de miljoenen van Staatsolie gaat gebeuren of reeds is gebeurd, valt nog te bezien. Al met al een grote diepe put waarin we terecht zijn gekomen. Velen onder ons vergeten dat er een tijd van komen en gaan is, en we hebben hier te doen met een president die dat ook vergeten is. Er zijn ook regeringsleiders die daar zo over dachten, maar er helaas niet meer zijn. Veelal weigert men zijn of haar falen toe te geven, en probeert men door te gaan totdat het ze fataal wordt. Laten wij ervan uitgaan dat dit niet het geval is bij deze president en dat hij misschien werkelijk bezig is gas terug te nemen om straks over te dragen aan misschien Adhin. Aan de andere kant kan het ook de stilte zijn die aan de storm vooraf gaat, maar dat ook deze storm niet krachtig genoeg is voor onze Lieve Heer.

We benne benieuwd, zou Johny zeggen en wachten rustig af.

Een burger