June 8, 2018


Regie Koetoe koploper Combinatie’80


June 8, 2018

Door remise te spelen tegen Sanjay Beharie blijft de voormalig tweevoudig jeugdkampioen (1988 en 1989) Regie Koetoe ongeslagen aan kop in de interne damcompetitie van Combinatie’80. Satish Chandai won vrij snel van Pradeep Hardajal nadat laatstgenoemde helaas blunderde in de opening. Titelverdediger Jerry Sadiek had Santosh Bhagwandas tegenover zich. Het werd een mooie en spannende partij waarbij Jerry op een gegeven moment het centrum overnam. In het eindspel voerde Jerry een verrassende combinatie uit met schijvoordeel. Daarna ge-raakten beide dammers in tijdnood. Met nog 30 seconden te gaan miste Jerry een eenvoudige voortzetting die hem meteen de winst zou opleveren in een 4 om 3 schijven stand. Uiteindelijk kwamen ze remise overeen.

De top 5 ziet er als volgt uit:

1.Regie Koetoe                                 6 punten uit 4 partijen

2.Santosh Bhagwandas 5 punten uit 4 partijen

3.Hendrik Kerto                                4 punten uit 2 partijen

4.Pradeep Hardajal                         4 punten uit 4 partijen

5.Sanjay Beharie                              3 punten uit 2 partijen

De volgende speelavond is op donderdag 14 juni aanstaande om 20.00 uur.